Technical problem with forum

Go down

Technical problem with forum

Post by Chris.Sherrin on Thu Nov 14, 2013 10:33 pm

Hi Admins

I have added a signature to my profile, but for some reason it is not appearing in posts. Any advice?

Thanks, Chris.
avatar
Chris.Sherrin

Posts : 9
Join date : 2013-11-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Technical problem with forum

Post by Admin on Fri Nov 15, 2013 12:58 am

Hey Chris, I don't have time to fiddle at the moment, but have you checked the FAQs?

Admin
Admin

Posts : 26
Join date : 2013-11-13

View user profile http://thermadv.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Technical problem with forum

Post by Chris.Sherrin on Fri Nov 15, 2013 1:04 am

Yes Leah, have checked FAQ, it says to tick the box when posting, to add signature, but can't find a box to tick. I have also noted on profile to add signature to every post but that hasn't worked either. I will try on laptop and see if that is different.  Ta x
avatar
Chris.Sherrin

Posts : 9
Join date : 2013-11-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Technical problem with forum

Post by goldcoastgirl on Sat Nov 16, 2013 10:23 am

It tells me my HTML code is off in signatures even though i have enabled it generally ..wondering if this is the signature problem as i am having it too Chris !
OR perhaps as ADMIN Leah hasn't enabled it for members in the admin panel ...
avatar
goldcoastgirl

Posts : 6
Join date : 2013-11-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Technical problem with forum

Post by Chris.Sherrin on Sat Nov 16, 2013 10:42 am

Wow way too technical for me Allanah! I'll just wait till it is fixed Smile 
avatar
Chris.Sherrin

Posts : 9
Join date : 2013-11-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Technical problem with forum

Post by goldcoastgirl on Sat Nov 16, 2013 10:54 am

LOL
avatar
goldcoastgirl

Posts : 6
Join date : 2013-11-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Technical problem with forum

Post by Steph on Sun Nov 17, 2013 7:17 am

I have the same problem with the signature.
Also wanting to test out adding a photo via facebook...
avatar
Steph

Posts : 9
Join date : 2013-11-13
Location : QLD

View user profile

Back to top Go down

Re: Technical problem with forum

Post by goldcoastgirl on Sun Nov 17, 2013 7:18 am

ok saved the sig so lets see...

NOPE Sad
avatar
goldcoastgirl

Posts : 6
Join date : 2013-11-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Technical problem with forum

Post by goldcoastgirl on Sun Nov 17, 2013 7:23 am

Take 2

All good - admin panel sorted Smile
avatar
goldcoastgirl

Posts : 6
Join date : 2013-11-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Technical problem with forum

Post by Steph on Sun Nov 17, 2013 7:26 am

Testing again for sig...

ETA cheers  Yay, it works. Thanks Admin.
avatar
Steph

Posts : 9
Join date : 2013-11-13
Location : QLD

View user profile

Back to top Go down

Re: Technical problem with forum

Post by Admin on Sun Nov 17, 2013 7:29 am

Huzzah! I am getting there! Thanks for being so supportive you guys xo

Admin
Admin

Posts : 26
Join date : 2013-11-13

View user profile http://thermadv.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Technical problem with forum

Post by shea.egan on Sun Nov 17, 2013 7:50 am

How did you upload the photo Steph??
avatar
shea.egan

Posts : 26
Join date : 2013-11-13
Age : 31
Location : Yanchep WA

View user profile

Back to top Go down

Re: Technical problem with forum

Post by Steph on Sun Nov 17, 2013 8:26 am

Hi Shea, copying and pasting my response from FB page Smile

I just added a photo via facebook, didn't have to upload to photobucket. I just went to one of the photos I had posted on facebook, right click and chose properties and copied the Address (URL). Then went to forum to post a reply, selected the Insert Image icon and pasted the URL there. Then you can choose the size.
avatar
Steph

Posts : 9
Join date : 2013-11-13
Location : QLD

View user profile

Back to top Go down

Re: Technical problem with forum

Post by shea.egan on Sun Nov 17, 2013 9:30 am

Great will give that a try :-)
avatar
shea.egan

Posts : 26
Join date : 2013-11-13
Age : 31
Location : Yanchep WA

View user profile

Back to top Go down

Re: Technical problem with forum

Post by Chris.Sherrin on Sun Nov 17, 2013 10:08 am

Yay! Well done Admin xx
avatar
Chris.Sherrin

Posts : 9
Join date : 2013-11-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Technical problem with forum

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum